Els propers 1 i 2 d’abril se celebraran les VI Jornades del Patrimoni del Baix Llobregat al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat. Estan organitzades per Amics d’El Prat, l’Ajuntament del Prat, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, la Diputació de Barcelona, i el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta sisena edició se celebra a la nostra ciutat, on va néixer i morir Jaume Codina i Vilà, mestre d’historiadors, emprenedor, home de ciència i fundador i primer president del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. És, doncs, la millor oportunitat per fer de les Jornades un acte d’homenatge a qui va ser un apassionat de la història més propera i més minuciosa, la història local; i un defensor del patrimoni del Baix Llobregat.

Articulades entorn al lema “Homenatge a Jaume Codina. Patrimoni, història local i didàctica”, les Jornades comptaran amb ponents de la talla de Joan Santacana i Carles Santacana, tots dos de la UB i amb Daniel Cortijo, especialista en l’ús de les noves tecnologies aplicades a la difusió del patrimoni.

Per assistir-hi de públic, cal enviar un correu a la Secretaria de les VI Jornades (cecbll@llobregat.info) indicant: nom i cognom, telèfon mòbil, municipi i, si s’escau, l’organisme que es representa. La inscripció dóna dret a les actes i a un certificat d’assistència. La quota general és de 30 euros, i la quota reduïda de 15 euros (per als socis i sòcies d’Amics d’El Prat i la resta d’entitats d’estudis del Baix Llobregat, estudiants i jubilats). Aquests preus tenen aplicat un descompte per la subvenció de les administracions organitzadores. El preu del dinar serà de 15 euros.

Per a més informació podeu anar aquí.

Les VI Jornades del Patrimoni del Baix Llobregat se celebraran al Prat

Un pensament en “Les VI Jornades del Patrimoni del Baix Llobregat se celebraran al Prat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *