El passat dijous 17 de maig a les 19 hores va tenir lloc la darrera sessió del Curs d’Història d’enguany, amb una conferència sobre la història de l’antic Carrer de l’Arús a càrrec de Jordi Torrén.

Podeu descarregar-vos el resum de la conferència i veure la presentació tot seguit.

[kml_flashembed movie=”http://static.slidesharecdn.com/swf/ssplayer2.swf?doc=carrerdelarsjorditorrn-120524070029-phpapp02&stripped_title=histria-del-carrer-de-lars-a-crrec-de-jordi-torrn&userName=amicsdelprat” width=”480″ height=”397″ wmode=”white” /]

Ja estem treballant en l’edició del Curs d’Història de l’any vinent, si teniu alguna proposta o idea per tractar qualsevol tema relacionat amb la història del Prat, poseu-vos en contacte amb nosaltres, o comenteu-la en aquest article.

XIVè Curs d’Història: “Carrer l’Arús, un antic carrer del Prat” a càrrec de Jordi Torrén

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *