Durant els propers 15, 21 i 29 de novembre es farà un cicle de conferències sobre la història de la talla romànica de Sant Pau a l’església de Sant Pere i Sant Pau del Prat.

La imatge de Sant Pau del Prat va estar custodiada durant segles per la família de Cal Marc de l’Ixo al districte de la Ribera, ara es troba exposada a la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau del Prat, després que la família la donés a la parròquia i se’n fes la seva restauració, estudi i identificació.

Aquest cicle de conferències estarà centrat en donar a conèixer la imatge del Sant Pau des de tres vessants diferents: cultural i artística, religiosa i històrica.

Les conferències seran a la parròquia de Sant Pere i Sant Pau en tres setmanes consecutives de 19.30 a 21 hores amb el següent programa:

  • Dijous 15 de novembre: La imatge de Sant Pau i la seva restauració. A càrrec de Montserrat Pagès, conservadora de la Col·lecció d’Art Romànic del MNAC; i de Mercè Algueró i Bea Montobbio, restauradores d’art.
  • Dimecres 21 de novembre: Sant Pau, apòstol d’Europa. A càrrec d’Armand Puig, professor de Bíblia, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya.
  • Dijous 29 de novembre: La imatge de Sant Pau, episodis de la història del Prat. A càrrec de Marga Gómez i Jordi Ramos, historiadors del Prat.
Tres conferències sobre la talla de Sant Pau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *