Per finançar el projecte es farà recollint donacions a través del web Verkami.com

Us necessitem, per fer reviure l’Artesà… I ho farem a través d’un documental!! Amics d’El Prat col·labora amb Nosaltres Produccions per produir un documental sobre el Centre Artesà.

Vídeo promocional:

La pel·lícula te un guió que barreja ficció (amb fragments de text de les obres que s’hi van representar i una veu en off que representa el mateix ateneu) i documental (entrevistes, documentació i estat actual de l’edifici). La duració estimada serà d’uns 50 minuts de metratge.

L’equip de producció del documental està integrat per Sergi Sandúa (director i guionista), Paloma Mateos (ajudant de direcció i fotografia) i Gina Sandúa (direcció d’art).

El projecte es finançarà a partir de petites donacions que aniran dels 10€ als 300€, i que convertiran a tots aquests micro-mecenes en productors de cinema. Les donacions es recullen a través de la plataforma Verkami.com, que és un dels webs de micro-mecenatge, més populars a Catalunya.

Aquest sistema estableix un temps de 40 dies, que s’ha iniciat el 14 de maig i que acabarà el 22 de juny de 2013, per recollir els diners necessaris per poder posar en marxa el projecte, que en aquest cas són 5.800 €. Si en aquest període de temps no es recull la quantitat de diners necessària, el projecte no veurà la llum i us seran retornats els diners.

Tots els “micro-mecenes” que col·laborin amb el projecte tindran dret a rebre diverses recompenses en funció de la quantitat de diners que hi hagin aportat:

  • Aportant 10€: Descàrrega gratuïta del documental en HD (alta definició) i aparició als crèdits finals del documental.
  • Aportant 20€: Descàrrega gratuïta del documental en HD, aparició als crèdits finals del documental, diploma que acrediti la teva col·laboració com a productor del documental i DVD signat per l’equip del documental.
  • Aportant 50€: Descàrrega gratuïta del documental en HD, aparició als crèdits finals del documental, diploma que acrediti la teva col·laboració com a productor del documental i 2 DVDs signats per l’equip del documental.
  • Aportant 100€: Descàrrega gratuïta del documental en HD, aparició als crèdits finals del documental, diploma que acrediti la teva col·laboració com a productor del documental, DVD signat per l’equip del documental i festa de final de rodatge.
  • Aportant 150€: Descàrrega gratuïta del documental en HD, aparició als crèdits finals del documental, diploma que acrediti la teva col·laboració com a productor del documental, DVD signat per l’equip del documental, festa de final de rodatge i seient reservat el dia de l’estrena.
  • Aportant 300€: Descàrrega gratuïta del documental en HD, aparició als crèdits finals del documental, diploma que acrediti la teva col·laboració com a productor del documental, DVD signat per l’equip del documental, festa de final de rodatge, seient reservat el dia de l’estrena i aparèixer al making off del documental. En el cas de que sigui una empresa, podria aparèixer el logo als crèdits.

Mitjançant la pel·lícula farem memòria i serà una eina més per sensibilitzar a les autoritats i la població sobre l’estat de l’Artesà, de manera que puguem salvar un patrimoni arquitectònic i humà de gran valor per la comunitat.

Aquest projecte es llença ara, per poder filmar la pel·lícula durant l’estiu i estrenar-la a finals de setembre, coincidint amb la data d’inauguració de l’Artesà. Les recompenses s’entregaran un cop acabat el documental i abans de ser projectat.

Per aportar diners al projecte podeu fer-ho al web de Verkami, a través d’aquest sistema s’han de posar les dades de la targeta de crèdit com a compromís per fer la donació automàticament passats els 40 dies, en cas que s’hagi arribat a l’objectiu necessari. Si no s’assoleix l’objectiu no s’arribaran a retirar els diners del vostre compte.

Aquells de vosaltres que no tingueu connexió a Internet, o que no vulgueu fer el pagament a través de la xarxa, podreu portar els vostres diners al local d’Amics d’El Prat (passatge de l’Arús núm. 6), cada tarda de dilluns a divendres entre les 5 i les 9 del vespre.

Podeu seguir el procés del documental a través dels seus canals a les xarxes socials facebook i twitter.

Vegeu el progrés de la campanya de recaptació:

Entre tots i totes hem de fer reviure l’Artesà!!

Col·laboreu amb el documental sobre l’Artesà!
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *