• De Sant Vicenç de Castellet a Sant Benet de Bages, diumenge 15 de desembre del 2013.

La segona etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 15 de desembre i anirà de Sant Vicenç de Castellet a Sant Benet de Bages amb un recorregut de 19 quilòmetres i una durada aproximada de sis hores.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

Ja tenim disponible el calendari (en PDF) previst de les nostres sortides pel proper 2014.

2a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *