• De Calders a l’Estany, diumenge 16 de febrer del 2014.

2,Mapa 4ª etapaLa quarta etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 16 de febrer i anirà de Calders a l’Estany (travessant bona part de la subcomarca del Moianès) amb un recorregut de 19,2 quilòmetres i una durada de sis hores i mitja, que transcorrerà per camins carreters amples, bona part dins el bosc, amb una vegetació molt exuberant i entre camps verds, passant a tocar de grans masies.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

4a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *