• De l’Estany a Vic, diumenge 16 de març del 2014.

2,plano 5ª etapaLa cinquena etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 16 de març i anirà de l’Estany a Vic (entrant a la comarca d’Osona) amb un recorregut de 20,3 quilòmetres i una durada de sis hores i mitja, que tindrà una petita pujada al principi però després, els 16 km restants, són de baixada constant fins arribar a Vic. Serà una etapa fàcil en un entorn agradable i hi haurà la possibilitat de visitar el Monestir de Sta. Maria de l’Estany.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

5a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *