• Del Parador de Sau fins a Tavertet, diumenge 18 de maig del 2014.

2,Mapa  7ª etapaLa setena etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 18 de maig i anirà del Parador de Sau fins a Tavertet. Tindrà un recorregut de 13,9 quilòmetres i una durada aproximada de cinc hores. La primera part de l’etapa transcorre per la vora del pantà i, un cop passada la presa, s’enfila fins arribar al bonic poble de Tavertet.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

7a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *