Cartell de la 41a Fira Avícola 2014

Al nostre estand de la Mostra d’Entitats es podrà votar pels guardons d’Amics d’El Prat d’enguany.

Aquest proper cap de setmana, els dies 12, 13 i 14 de desembre, tindrà lloc la 41a Fira Avícola de la Raça Prat27a Mostra Comercial i 12a Mostra d’Entitats, on Amics d’El Prat serà present un any més.

Al nostre estand tindràs l’oportunitat de votar per escollir l’Amic d’El Prat i l’entitat mereixedora del Guardó Josep Maria Vilà i Parellada d’aquest any 2014, entre els candidats que han estat escollits enguany o proposant-ne algun altre.

Candidats a Amic d’El Prat 2014:

  • Joan Lluís Ferret: en reconeixement a la seva trajectòria com autor local i pels seus recents estudis sobre la formació del Delta del Llobregat, reconeguts i confirmats per l’Institut Geològic de Catalunya.
  • Manuel Dobaño: en reconeixement a la seva dilatada trajectòria professional com a periodista local i corresponsal de l’Agencia Efe a la comarca del Baix Llobregat.
  • Emilio Llorente: en reconeixement a la seva tasca educativa i de foment de la investigació científica amb els joves estudiants de l’Institut Baldiri Guilera.

Candidats pel Guardó Josep Maria Vilà i Parellada 2014:

  • Centre de Normalització Lingüística del Prat: en motiu del seu 25è aniversari i en reconeixement a la seva tasca de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua catalana en tots els àmbits.
  • Colla de Gegants del Prat: en motiu de la celebració del 60è aniversari dels gegants del Prat, el Rotllà i la Griselda.
  • Club Bàsquet Prat: en reconeixement a la seva dilatada trajectòria, aconseguint l’ascens a la categoria LEB Or, i per la seva tasca de promoció del bàsquet al Prat.
Amics d’El Prat serà a la 41a Fira Avícola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *