Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 11/12/2018
19.30 - 20.30

Localització
Amics d'El Prat

Categories


La crisi de l’aigua a la MediterràniaEl dimarts 11 de desembre, a les 19.30 hores, el local d’Amics d’El Prat acollirà la conferència “La crisi de l’aigua a la Mediterrània”, a càrrec del professor Rafael Rodríguez Clemente.

Rafael Rodríguez Clemente és Doctor en Geologia per la Universitat de Barcelona el 1974. Professor d’Investigació del CSIC des de 1994. Cap del Laboratori de Creixement Cristal·lí de l’Institut de Materials de Barcelona, CSIC de 1986-1997. Antic delegat del CSIC a Brussel·les en la SOST (Spanish Office for Science and Technology) 1997-2003. La seva activitat científica s’ha focalitzat en precipitació, creixement cristal·lí de monocristalls, pel·lícules primes, materials inorgànics i biomaterials.

En els últims 15 anys la seva activitat s’ha centrat en aspectes de política científica, gestió de la ciència, especialment les polítiques europees d’investigació i els Programes Marc Europeus d’Investigació, i la cooperació científica internacional de la Unió Europea amb els Països Veïns Mediterranis a temes de gestió de l’aigua i disseny de les polítiques de recerca i innovació.

Autor o coautor de més de 150 articles científics (3 llibres), 2 patents i 12 publicacions en premsa espanyola. Director de 11 tesis doctorals.

Conferència: La crisi de l’aigua a la Mediterrània, a càrrec de Rafael Rodríguez Clemente

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *