Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 23/11/2016
20.30 - 23.30

Localització
Hotel Ciutat del Prat

Categories


Des d’Amics d’El Prat i el Rotary Club del Prat, ens plau convidar-vos al sopar-conferència d’Alba Sabaté i al posterior col·loqui sobre el tema: “Ramon Llull, el primer dels nostres grans escriptors”.

Alba SabatéAlba Sabaté és professora i escriptora, nascuda a Manresa, exerceix de catedràtica de Llengua i Literatura Catalana a l’Institut Salvador Dalí del Prat de Llobregat des de fa més de 25 anys. L’any 2013 va rebre el reconeixement del Premi Ciutat del Prat per la defensa d’un ensenyament públic i de qualitat. Com a escriptora, acaba de publicar L’hotel blanc de la platja, novel·la amb què va quedar finalista del Premi Prudenci Bertrana de Girona l’any 2015. Aquesta és una novel·la bastida amb una prosa intimista i poètica però alhora reposada i concisa, que recorda les seves novel·les anteriors: Paradisos d’aigua (finalista del premi Pere Calders 2005), Cançó de setembre (Premi Ciutat de Mollerussa) i Aniversari (premi Marian Vayreda 2013 d’Olot).

Ramon Llull és un dels escriptors i pensadors més destacats de l’Edat Mitjana i no només dels territoris de parla catalana, sinó de tota la tradició europea. Els seus amplis interessos van afavorir que fes aportacions remarcables en tots els àmbits del saber de la seva època, que van des de la filosofia i la teologia, fins al dret, la medicina, l’astronomia, la retòrica o la lògica. Entre el 2015 i el 2016 s’està celebrant l’Any Llull, commemorant el setè centenari de la seva mort.

Celebrarem l’esdeveniment a l’Hotel Ciutat del Prat, Av. Remolar 46, el proper dimecres 23 de novembre del 2016 a les 20,30 hores. Es prega confirmar assistència per correu electrònic a elprat@rotary2202.org o amicsdelprat@amicsdelprat.cat, per telèfon 606 98 69 73. El preu del sopar és de 25 €.


Fotografia de Sergi Ramos per a l’Ajuntament del Prat.

Sopar-conferència: “Ramon Llull, el primer dels nostres grans escriptors” a càrrec d’Alba Sabaté

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.