Lannaria 16, setembre del 2009

Ja us podeu descarregar el butlletí d’Amics d’El Prat “Lannaria” nº 16, fet en motiu de la Festa Major de l’any 2009, i la 65ena Xarxa d’Altaveus.

Descarregar el butlletí

Lannaria 15, juny del 2009

Ja us podeu descarregar el número 15 del butlletí d’Amics del Prat “Lannaria” d’aquest mes de juny, on hi podreu trobar el dictamen de la Comissió Cívica del Patrimoni del Baix Llobregat que reconeix el valor històric del Carrer Major, es repassen les darreres activitats organitzades per la nostra entitat, i trobareu la butlleta per a fer-vos socis.

Descarregar el butlletí

Lannaria 14, març del 2009

Ja et pots descarregar el butlletí d’Amics d’El Prat “Lannaria” núm. 14 del mes de març de 2009, amb un balanç de l’any 2008, l’estat finançer de la entitat, les noticies i actes del darrer període i la butlleta per fer-te soci/a de la nostra entitat, per reforçar la identitat del nostre poble com a part important del nostre futur. Gràcies

Descarregar el butlletí

Lannaria 13, juny del 2008

En el darrer número del nostre butlletí recordareu que us feia esment al pla estratègic que l’entitat estava preparant com a guia del que hauria de ser la seva actuació en els propers cinc anys.

Descarregar el butlletí

Lannaria 12, desembre del 2007

Aquí us podeu descarregar el butlletí nº 12 d’Amics del Prat on repassem les darreres activitats d’aquest any.

Descarregar el butlletí