Secció de Senderisme d'Amics d'El PratLa Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat es va crear el novembre del 2013 amb l’objectiu d’oferir, a qui ho desitgi, la possibilitat de fer senderisme i conèixer indrets desconeguts del nostre país.

L’activitat està oberta a qualsevol persona que estigui mínimament capacitada per caminar, encara que no sigui sòcia d’Amics d’El Prat.


Què fem?

En aquests moments estem fent el Sender Central de Catalunya, el GR3, i el Camí de Sant Jaume, les dues rutes per etapes. També fem algunes sortides puntuals al marge d’aquests grans recorreguts.

Anteriorment vam recórrer el Camí del Bisbe i Abat Oliba (que es va dur a terme entre el desembre del 2013 i el maig del 2015) i el tram català del GR7 (que el vam recórrer entre el setembre del 2015 i el desembre del 2017).

Bàner GR7 Bàner Camí de Sant Jaume Cami del Bisbe i Abat Oliba


Com són les sortides?

Les sortides són de periodicitat mensual i se solen fer el tercer diumenge de cada mes. Comencen a les 7 del matí, quan s’agafa l’autocar que deixa el grup al punt d’inici de l’etapa del dia, i a la tarda el recull al final del recorregut, per tornar al Prat.

Les etapes tenen entre 15 i 20 km de recorregut, depenent de l’orografia del terreny. S’acostuma a fer l’esmorzar en algun bar abans de començar la caminada i el dinar es fa sempre sobre la marxa en algun punt del recorregut. L’alta muntanya, en principi, queda descartada per aquest grup.

Pel bon desenvolupament de la sortida dues o tres persones, uns dies abans de la sortida del gran grup, fan un reconeixement del recorregut de l’etapa sobre el terreny per modificar-ne el traçat, si cal, i evitar inconvenients posteriors.


Més informació:

Si vols participar a les nostres activitats, contacta amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic: ap.senderisme@gmail.com.