Secció de Senderisme d'Amics d'El Prat

La Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat es va crear el novembre del 2013 amb l’objectiu d’oferir, a qui ho desitgi, la possibilitat de fer senderisme i conèixer indrets desconeguts del nostre país.

L’activitat està oberta a qualsevol persona que estigui mínimament capacitada per caminar, encara que no sigui sòcia d’Amics d’El Prat.


Què fem?

En aquests moments estem recorrent el GR-5, conegut com el Sender dels Miradors o la Ruta dels Parcs Naturals.

Anteriorment, vam recórrer el Sender Central de Catalunya, el GR3 (del 2018 al 2023), el tram català del GR7 (del 2015 al 2017), el Camí del Bisbe i Abat Oliba (del 2013 al 2015), el Camí de Sant Jaume (del 2011 al 2017).

Bàner GR7

GR-7


Cami del Bisbe i Abat Oliba

Camí del Bisbe i Abat Oliba


Bàner Camí de Sant Jaume

Camí de Sant Jaume


També fem algunes sortides puntuals al marge dels grans recorreguts.


Com són les sortides?

Les sortides són de periodicitat mensual i se solen fer el tercer diumenge de cada mes. Comencen a les 7 del matí, quan s’agafa l’autocar que deixa el grup al punt d’inici de l’etapa del dia, i a la tarda el recull al final del recorregut, per tornar al Prat.

Les etapes tenen entre 15 i 20 km de recorregut, depenent de l’orografia del terreny. S’acostuma a fer l’esmorzar en algun bar abans de començar la caminada i el dinar es fa sempre sobre la marxa en algun punt del recorregut. L’alta muntanya, en principi, queda descartada per aquest grup.

Pel bon desenvolupament de la sortida dues o tres persones, uns dies abans de la sortida del gran grup, fan un reconeixement del recorregut de l’etapa sobre el terreny per modificar-ne el traçat, si cal, i evitar inconvenients posteriors.


Més informació:

Si vols participar en les nostres activitats, contacta amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic: ap.senderisme@gmail.com.