La quarta sessió del XVè Curs d’Història ha estat una taula rodona sobre l’Artesà.

El dijous 23 de maig va tenir lloc la darrera sessió del XVè Curs d’Història d’Amics d’El Prat, amb un format diferent de l’habitual, ja que en aquest cas es va plantejar una taula rodona sobre el futur del Centre Artesà.

La taula va estar conduïda per Gerard Valverde, que va fer una breu introducció històrica sobre l’edifici i l’entitat que duia el mateix nom. Tot seguit va començar el col·loqui on hi van participar Mariano Martínez, aportant la visió global sobre el món associatiu i ateneístic català; Rosario Amador, com a presidenta de l’Associació de Veïns del Nucli Antic, una de les entitats que més ha abanderat la reivindicació per la recuperació de l’edifici; i Sergi Sandúa, que va presentar el seu projecte per realitzar un documental sobre l’Artesà.

La taula va tenir una elevada participació del públic assistent, opinant i donant la seva visió personal sobre el deplorable estat en què es troba l’edifici.

A continuació podeu veure la presentació on es fa la introducció històrica del Centre Artesà.

XVè Curs d’Història: El futur de l’Artesà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *