Al nostre estand de la Mostra d’Entitats es podrà votar pels guardons d’Amics d’El Prat d’enguany.

Aquest proper cap de setmana, els dies 13, 14 i 15 de desembre, tindrà lloc la 40a Fira Avícola de la Raça Prat, 26a Mostra Comercial i 11a Mostra d’Entitats, on Amics d’El Prat serà present un any més.

Al nostre estand tindràs l’oportunitat de votar per escollir l’Amic d’El Prat i l’entitat mereixedora del Guardó Josep Maria Vilà i Parellada d’aquest any 2013, entre els candidats que han estat escollits enguany o proposant-ne algun altre.

Candidats a Amic d’El Prat 2013:

  • Joffre Tarrida: en reconeixement a la seva trajectòria professional havent estat escollit com a millor sommelier de l’any 2013 i guardonat amb el Nas d’Or.
  • Enric Rufas: en reconeixement a la seva trajectòria professional com a guionista i dramaturg.
  • Víctor Dobaño: en reconeixement a la seva trajectòria esportiva en la disciplina de triatló i els èxits aconseguits als mundials de policies i bombers.

Candidats pel Guardó Josep Maria Vilà i Parellada 2013:

  • Saó Prat: en reconeixement a la seva tasca educativa, formativa i d’integració en el món laboral de joves en situació de risc d’exclusió social.
  • Colla de Diables del Prat: en motiu de la celebració del seu 30è aniversari.
  • Picacrestes, colla dansaire del Prat: per la seva contribució a la cultura popular i recuperant antics balls pratencs i danses populars catalanes.
Amics d’El Prat serà a la propera Fira Avícola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *