• En reconeixement de la promoció dels costums, la cultura i la identitat pratenca que fa la nostra entitat.

El passat 20 de desembre es va celebrar el sopar de Nadal organitzat conjuntament pel Rotary Club del Prat i la Junta local del Prat de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer al restaurant de l’Hotel Ciutat del Prat, al que van assistir més de cent de persones, i s’hi van recaptar 1810€ destinats íntegrament al servei oncològic de càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Durant el sopar el President del Rotary Club del Prat, Pere Azuara, va lliurar la Placa Rotaria 2013 al Vicepresident d’Amics d’El Prat, Jordi Goñi, en reconeixement de la promoció dels costums, la cultura i la identitat pratenca que fa la nostra entitat des de la seva fundació l’any 1955. Aquesta distinció, que el Rotary Club del Prat ve fent des de l’any 1992 a una persona o entitat de la nostra ciutat, és un valoració de la seva actuació i aportació a la nostra comunitat en l’àmbit social, cultural o esportiu.

També s’hi va atorgar la distinció Paul Harris Fellows a en Moisès Llopart per la seva dedicació al Club com a reporter gràfic i per la seva contribució a les Beques Rotaries. L’acte va acabar amb la música del grup pratenc “Los Mitos”.

Algunes fotografies de l’acte:

Amics d’El Prat rep la Placa Rotaria 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *