• Ja està disponible per a la descàrrega en PDF i en paper.

Portada del Lannaria número 23, Festa Major 2015Avui fem públic el Lannaria número 23, l’edició del butlletí d’Amics d’El Prat elaborat en motiu de la 71a Xarxa d’Altaveus i la Festa Major del Prat 2015. Els primers exemplars en paper seran repartits al 8è Sopar de Festa Major que tindrà lloc aquesta nit.

La portada d’aquest número del Lannaria està dedicada al proper canvi de seu social que farà Amics d’El Prat, que aviat deixarà el local del Passatge de l’Arús número 6.

A la fotografia de portada hi apareixen quatre expresidents de l’entitat (al fons Jaume Codina, al davant d’esquerra a dreta Jordi Gili, Benjamí Company i Jaume Monés) a la porta del que ha estat el local d’Amics d’El Prat durant més de 40 anys.

Baixa el Lannaria 23 en PDF (6,62MB)

Lannaria 23, butlletí de Festa Major 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *