Scrabble Delta Prat és una secció d’Amics d’El Prat que té com a objectiu donar a conèixer el joc de l’Scrabble a l’entorn del Prat de Llobregat i les seves poblacions més properes.

L’Scrabble és un joc de taula que reuneix entre 2 i 4 persones al voltant del tauler. S’hi juga formant paraules i encreuant-les les unes amb les altres sobre un tauler de 15 per 15 caselles, amb l’objectiu d’acumular la màxima puntuació possible.

Aquesta secció organitza trobades mensuals de Scrabble el 2n dilluns de cada mes al vespre, al Cèntric Gastrobar, per poder jugar-hi amb altres aficionats. També organitza campionats que permetin descobrir la nostra ciutat a jugadors d’arreu dels Països Catalans, així com promoure la participació de pratencs i pratenques en campionats organitzats en altres poblacions.

Per a més informació sobre les activitats que realitza aquesta secció, per consultar el seu calendari de trobades, o per participar en les seves activitats organitzades a través d’internet, podeu consultar el seu blog.