• Àngel Garcia rebrà el guardó d’Amic d’El Prat i Càritas el guardó Josep Maria Vilà i Parellada
  • El Sopar de Festa Major d’Amics d’El Prat tindrà lloc al Restaurant Cal Pau Baró

En la darrera reunió de Junta Directiva d’Amics d’El Prat de l’any 2011 es va procedir a fer el recompte dels vots recollits al nostre estand durant la Fira Avícola per escollir l’Amic d’El Prat 2011 i l’entitat mereixedora del guardó Josep Maria Vilà Parellada que s’estrena en aquesta ocasió.

L’opció més votada per Amic d’El Prat ha estat l’entranyable amic i artista pratenc Àngel García, mentre que l’entitat reconeguda amb el guardó Josep Maria Vilà Parellada ha estat Càritas Parroquial del Prat.

Aquest dijous 27 de setembre a les 21.30 h tindrà lloc el Vè Sopar de Festa Major d’Amics d’El Prat al Restaurant Cal Pau Baró. Comptarem amb la presència del Bisbe de Sant Feliu, Mons. Agustí Cortés i del periodista Manuel Milián.

Per assistir al sopar cal confirmar l’assistència al 93 379 42 95 o al nostre local (Passatge de l’Arús, 6). El preu del sopar és de 30€, i part d’aquest import anirà destinat com a donatiu a Càritas Parroquial del Prat. Les places són limitades.

Lliurament dels premis d’Amics d’El Prat al Sopar de Festa Major

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *