• Àngel Garcia rebrà el guardó d’Amic d’El Prat i Càritas el guardó Josep Maria Vilà i Parellada
  • El Sopar de Festa Major d’Amics d’El Prat tindrà lloc al Restaurant Cal Pau Baró

En la darrera reunió de Junta Directiva d’Amics d’El Prat de l’any 2011 es va procedir a fer el recompte dels vots recollits al nostre estand durant la Fira Avícola per escollir l’Amic d’El Prat 2011 i l’entitat mereixedora del guardó Josep Maria Vilà Parellada que s’estrena en aquesta ocasió.

L’opció més votada per Amic d’El Prat ha estat l’entranyable amic i artista pratenc Àngel García, mentre que l’entitat reconeguda amb el guardó Josep Maria Vilà Parellada ha estat Càritas Parroquial del Prat.

Aquest dijous 27 de setembre a les 21.30 h tindrà lloc el Vè Sopar de Festa Major d’Amics d’El Prat al Restaurant Cal Pau Baró. Comptarem amb la presència del Bisbe de Sant Feliu, Mons. Agustí Cortés i del periodista Manuel Milián.

Per assistir al sopar cal confirmar l’assistència al 93 379 42 95 o al nostre local (Passatge de l’Arús, 6). El preu del sopar és de 30€, i part d’aquest import anirà destinat com a donatiu a Càritas Parroquial del Prat. Les places són limitades.

Lliurament dels premis d’Amics d’El Prat al Sopar de Festa Major

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.