• L’exposició està dedicada a la història del Centre Artesà
  • S’inaugura aquesta tarda a les 19h al Passatge de l’Arús núm. 6

L’Artesà, és un lloc imprescindible per a la vida lúdica i cultural del Prat d’avui, 93 anys després de la seva inauguració. Un lloc on persones grans i joves hem passat molts bons moments i que cal continuar defensant. Per que l’oblit no ens el faci perdre, des de la Comissió del Patrimoni d’Amics d’El Prat hem volgut recollir imatges i documents que ens parlen de records i històries d’aquest edifici, amb una exposició col·—lectiva que agraïm a les diferents persones que la han fet possible amb les seves aportacions.

Podeu confirmar la vostra assistència i convidar als vostres contactes en aquest esdeveniment del facebook.

Horaris de visita:

29, 30 de setembre i 1 d’octubre de 10 a 14 h. i de 17 a 21h. A partir del 2 d’octubre de 17 a 20h.

Exposició: “L’Artesà no és només un bar”
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *