• Aquí podeu llegir la presentació d’aquesta nova secció.

Secció de Senderisme d'Amics d'El PratSom un grup de persones que ja fa molts anys que practica el senderisme, dins de la UEC del Prat hem recorregut la ruta “Del Prat al Canigó”, la dels “Bons Homes”, que va del Santuari de Queralt fins al castell de Montsegur a França, i últimament hem seguit el tram català del GR-1, que des de St. Martí d’Empúries arriba fins el Congost de Mont-rebei a tocar de l’Aragó…

La nostra intenció és oferir, a qui ho desitgi, la possibilitat de fer senderisme i conèixer indrets desconeguts del nostre país. No ens mou cap altre objectiu que aquest. Ara aquesta activitat la farem emparats per l’entitat “Amics d’El Prat” que ens ha ofert el seu acolliment, a qui agraïm sincerament l’actitud que han tingut en vers nosaltres, tan sols desitgem que moltes persones d’aquesta entitat hi puguin participar.

L’activitat està oberta a qualsevol persona que estigui mínimament capacitada per caminar, encara que no sigui soci d’Amics d’El Prat. Sortim un cop al mes i l’autocar ens deixa en el punt d’inici de l’etapa que hem previst fer aquell dia i a la tarda ens recull, per retornar al Prat, al final del recorregut que oscil·la entre 14 i 22 km, depenent de l’orografia del terreny. L’alta muntanya, per aquest grup, en principi queda descartada.

Pel bon desenvolupament de la sortida dues o tres persones, uns dies abans de la sortida del gran grup, fan un reconeixement del recorregut de l’etapa sobre el terreny per modificar-ne el traçat, si cal, i evitar inconvenients posteriors. Acostumem a fer l’esmorzar en algun bar abans de començar la caminada, i el dinar el fem sempre sobre la marxa en algun punt del recorregut. Procurem fer sempre la sortida mensual el tercer diumenge, a no ser que hi hagi una raó convincent que ens obligui a canviar la data.

Amics d’El Prat incorpora una nova secció de senderisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *