Joffre Tarrida ha estat escollit Amic d’El Prat 2013 i l’Associació Saó-Prat ha estat l’entitat premiada amb el Guardó Josep Ma. Vilà i Parellada.

Joffre TarridaDesprés del recompte dels vots emesos pels socis d’Amics d’El Prat en el decurs de la darrera Fira Avícola de la Raça Prat del passat mes de desembre, en Joffre Tarrida de Cal Pere Tarrida ha estat escollit l’Amic d’El Prat 2013, amb un 72% dels vots, en reconeixement a la seva trajectòria professional havent estat escollit com a millor sommelier de l’any 2013 i guardonat amb el Nas d’Or.

Saó-PratEntre les entitats proposades al Guardó Josep Ma Vilà i Parellada, creat per Amics d’El Prat en homenatge a qui va ser el President fundador de l’entitat, ha resultat escollida l’Associació Saó-Prat, amb un 45% dels vots, en reconeixement a la seva tasca educativa, formativa i d’integració en el món laboral de joves en situació de risc d’exclusió social.

Pel que fa a la resta de nominats, el guionista Enric Rufas va rebre un 16% dels vots i el triatleta Víctor Dobaño un 12% i en la categoria d’entitats la Colla de Diables del Prat va rebre un 30% dels vots i els Picacrestes un 25%.

Els guardons seran lliurats, com ja és tradició, al Sopar de Festa Major que cada any organitza Amics d’El Prat el mes de setembre coincidint amb l’inici de la Festa Major del Prat.

Joffre Tarrida i Saó-Prat guanyadors dels guardons d’Amics d’El Prat del 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *