• Serà el 23 d’abril a les 20.30 h, al Cinema Capri.

Cartell del documental de l'ArtesàEl proper dia de Sant Jordi Amics d’El Prat serà, com cada any, a la Plaça de la Vila, però aquest 23 d’abril serà especial, i és que a les 20.30 s’estrenarà el documental de l’Artesà, produït per Nosaltres Produccions amb la col·laboració d’Amics d’El Prat.

Donat que l’aforament és limitat a la capacitat del Cinema Capri, aquells de vosaltres que vulgueu assistir-hi, cal que recolliu anticipadament les entrades gratuïtes a la seu d’Amics d’El Prat (passatge de l’Arús, 6) els dies 9, 10, 14, 15 i 22 d’abril entre les 17 i les 21h. I si encara hi ha entrades disponibles, el mateix 23 d’abril podreu recollir-les també a la parada d’Amics d’El Prat a la Plaça de la Vila.

També podeu confirmar la vostra assistència a través de l’esdeveniment del facebook, i col·laborar en la difusió de l’acte compartint-ho amb els vostres contactes.

Estrena del documental de l’Artesà
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.