• Tindrà lloc entre els propers 8 i 29 de maig, cada dijous a les 7 del vespre, al local d’Amics d’El Prat.

Entre els propers 8 i 29 de maig tindrà lloc, cada dijous a les 7 del vespre, el setzè Curs d’Història d’Amics d’El Prat, que enguany comptarà amb 4 sessions i tindrà lloc al nostre local social, al Passatge de l’Arús n. 6 del Prat.

Programa:

XVIè Curs d'Història d'Amics d'El Prat 2014

  • Dijous 8 de maig: “Teatres en risc i Pla d’Usos” a càrrec d’Antoni Ramon Graells (Coordinador de l’Observatori d’Espais Escènics – Observatori de Teatres en Risc)
  • Dijous 15 de maig: “Tribut del Prat a ESPOIR (Sierra de Teruel) d’Andrè Marlaux, 1938-39”càrrec de Francesc Sánchez Barba (Centre d’Investigacions Film-Història de la Universitat de Barcelona)
  • Dijous 22 de maig: “La Guerra de Successió i el Decret de Nova Planta. Una visió pratenca” a càrrec de Josep Ferret i Pujol (Historiador i autor local)
  • Dijous 29 de maig: “Colonització del delta sud pratenc, 1838 – 1920” a càrrec de Joan Lluís Ferret i Pujol (Historiador i autor local)

Podeu baixar el programa en PDF.

Lloc de celebració: Local social d’Amics d’El Prat, Passatge de l’Arús 6 del Prat de Llobregat.

Inscripcions: Trucant al telèfon 93 379 42 95 de dilluns a divendres de 17h a 21h o bé per correu electrònic a amics@amicsdelprat.cat. Les places són limitades.

Preu: Les quatre sessions 10 €, sessions independents a 5 € cadascuna.

XVIè Curs d’Història d’Amics d’El Prat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *