• El divendres 13 hi ha un taller de castells i el dissabte 21 l’assemblea constituent.

Cartell dels Castellers del PratDes del mes de març s’està treballant per constituir una colla castellera al Prat amb la participació de diverses entitats, com l’AEiG Anton Vilà, l’AEiG Conxita Busquets, el Centre d’Esplai Sant Pere i Sant Pau, la Colla de Diables del Prat, l’Associació gegantera Delta i gent a títol individual.

Ja s’han fet diverses accions per tirar endavant la colla, com reunions amb l’Ajuntament del Prat, amb altres colles castelleres o amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, així com actes de presentació, que ja estan tenint ressò als mitjans de comunicació (com al Prat Ràdio, al Periòdic Delta, o al Diari Casteller). I s’han iniciat també els tràmits per constituir-se com a entitat.

Entre les properes accions cal destacar que aquest divendres 13 de juny a les 18.30 hi haurà un taller de castells a la Plaça de la Vila del Prat (dedicat especialment a tothom que tingui poques nocions sobre com fer castells) i l’assemblea de constitució de la colla que tindrà lloc el dissabte 21 de juny a les 18.30 hores, a la Penya Barcelonista Prat-Potablava, al carrer del Centre 42, just al davant de l’Artesà.

Per més informació i inscripcions a la colla podeu veure la pàgina de facebook dels Castellers del Prat o contactar-hi per correu-e a castellersdelprat@gmail.com.

Podeu veure una presentació de la colla:

S’està formant una colla castellera al Prat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *