• Serà el dimarts 14 d’abril a les 19.30 al Casal Cívic El Prat – Lo Gaiter (antic Hotel d’Entitats), a càrrec de Felip-Neri Gordi.

El Carrer Major - Josep FerretEl proper dimarts 14 d’abril a les 19.30 es farà la presentació del llibre “El Carrer Major, el més antic del Prat (1725-1965)” de Josep Ferret i Pujol, al Casal Cívic El Prat – Lo Gaiter (antic Hotel d’Entitats), situat al carrer de lo Gaiter del Llobregat, 31.

El llibre, publicat per Rúbrica Editorial, relata la història del carrer Major en el període comprès entre els anys 1725 i 1965. Sent el primer dels carrers urbanitzats del Prat, lloc de pas i de trobada, que va substituir l’antic camí de la barca.

La presentació del llibre anirà a càrrec de Felip-Neri Gordi,  President de la Comissió del Patrimoni d’Amics d’El Prat, que també n’ha fet el pròleg.

Presentació del llibre “El Carrer Major” de Josep Ferret i Pujol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *