• Amics del Cavall del Prat organitza la cavalcada aquest diumenge 17 de maig al matí.

Sant Isidre 2015Un any més Amics del Cavall del Prat organitza la Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Isidre aquest diumenge 17 de maig amb una cercavila de genets, carros, carruatges i cavalls pels carrers del Prat. A les 9 del matí hi haurà un esmorzar de germanor per a tots els assistents i la cavalcada començarà a les 11.45 h a la Plaça del Mestre Ventura i Tort.

A les 12 del migdia hi haurà una ballada de sardanes a la plaça de Pau Casals amb la Cobla Baix Llobregat organitzada pels Amics de la Sardana del Prat.

Recorregut:

Sortida a les 11.45 h de la pl. del Mestre Ventura Tort, en direcció al C/ del Dr. Soler i Torrens on seran beneïts pel capellà (al davant de l’església), seguir per Ferran Puig, Frederic Soler, Avinguda Verge de Montserrat (costat muntanya), Coronel Sant Feliu, Lleida, carretera de la Marina, Av. Verge de Montserrat (costat muntanya), a cruïlla amb el c. Castella lliurament de recordatoris als participants per part de les autoritats, continuar per Av. Verge Montserrat (costat mar), amb final de recorregut al carrer de les Moreres.

Entrevista al Prat Ràdio:

En Xavier Oliva, president d’Amics del Cavall, ha estat entrevistat per José David Muñoz al Planeta Prat de El Prat Ràdio, on ha parlat de la cavalcada de Sant Isidre i de les dificultats de mantenir els cavalls tot l’any.

Escolteu l’entrevista:

Cavalcada de Sant Isidre 2015
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.