• Aquest acte servirà per cloure el dissetè Curs d’Història i per obrir l’any del seixantenari de l’entitat.

Amics d'El Prat 60 anys rodóAquest dijous 28 de maig se celebra el 60è aniversari d’Amics d’El Prat i, aprofitant la coincidència d’aquesta efemèride amb un dijous del mes de maig, s’ha fet coincidir amb la darrera sessió del Curs d’Història per tal de fer un repàs als seixanta anys de la nostra entitat en forma de taula rodona, que servirà també com a tret de sortida del Seixantenari d’Amics d’El Prat, amb tot un seguit d’actes commemoratius que s’aniran celebrant al llarg d’aquest any.

La taula rodona, titulada “Amics d’El Prat: seixanta aniversari”,  se celebrarà a les 19 hores al local d’Amics d’El Prat (Passatge de l’Arús, 6) i estarà composta per alguns membres de les juntes directives que ha tingut Amics d’El Prat al llarg d’aquests anys, que ens aportaran les seves experiències al capdavant de l’entitat i ens ajudaran a fer un repàs dels primers 60 anys d’història d’Amics d’El Prat.

Taula rodona: “Amics d’El Prat: seixanta aniversari”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.