• Serà el dijous 2 de juliol a les 19.30 al Casal Cívic El Prat – Lo Gaiter (antic Hotel d’Entitats), a càrrec d’Agustí Casas.

Colonització del delta sud pratencEl proper dijous 2 de juliol a les 19.30 h. tindrà lloc la presentació del llibre “La colonització del delta sud pratenc” de Joan Lluís Ferret i Pujol al Casal Cívic El Prat – lo Gaiter (antic Hotel d’Entitats), al carrer de Lo Gaiter del Llobregat número 31.

El llibre relata les transformacions del territori de la zona sud del Prat amb l’aposta dels seus nous propietaris per implantar el regadiu, en unes terres on predominava el conreu d’espècies de secà, i la concentració de la propietat agrícola en unes poques mans, entre les que destacaven Eusebi Soler, Ferran Puig, Miquel Casanovas, Manuel Bertrand o Eusebi Bertrand.

La presentació anirà a càrrec d’Agustí Casas Romeo, autor del pròleg del llibre i membre de la junta d’Amics d’El Prat.

Presentació del llibre “La colonització del delta sud pratenc” de Joan Lluís Ferret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *