• El tema del col·loqui serà “La política catalana i la política espanyola després del 27S”.

Lluís FoixEl dimarts 20 d’octubre el Rotary Club del Prat i Amics d’El Prat amb la col·laboració del Periòdic Delta organitzem un sopar-col·loqui amb Lluís Foix sobre “La política catalana i la política espanyola després del 27S” a l’Hotel Ciutat del Prat.

Lluís Foix i Carnicé (blog i twitter), és un periodista català especialitzat en política internacional, llicenciat en Periodisme i Dret, un dels grans periodistes d’aquest país, que ha fet tota la seva carrera a La Vanguardia, amb quaranta anys d’ofici, n’ha estat director i corresponsal a Londres i a Washington. També és tertulià habitual a diversos mitjans de comunicació.

El sopar serà el dimarts 20 d’octubre a les 21 hores a l’Hotel Ciutat del Prat, Av. Remolar 46, i el preu del sopar és de 25€. Es prega confirmar l’assistència per correu electrònic a amicsdelprat@amicsdelprat.cat.

Sopar-col·loqui amb Lluís Foix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.