Enguany el Correllengua al Prat se celebrarà aquest dijous i divendres i està dedicat a la figura d’Ovidi Montllor.

Cartell del Correllengua 2015 al PratEl dijous 19 de novembre, a les 19.30 h, l’Auditori del Cèntric acollirà l’espectacle poètic amb música “El poeta Ovidi. Poesia no vol dir somiar”, interpretat per Mercè Sampietro, Eduard Iniesta i Llúcia Vives.

El divendres 20 de novembre, a les 18.45 h, a la Font del Gall, hi haurà dansa tradicional a càrrec de Picacrestes. A les 19.00 a la taverna irlandesa Gael Inish (carrer del Centre, 48) hi haurà la xerrada de Víctor Pàmies titulada “Fer la fi del Cagaelàstics. Se’ns moren els refranys?” sobre l’origen, present i futur dels refranys. Tot seguit el cantautor pratenc Bitxe interpretarà algunes cançons d’Ovidi Montllor per cloure l’acte.

El Correllengua s’organitza al Prat des del 2012 i és una iniciativa popular que se celebra anualment en els territoris de parla catalana, amb l’objectiu de mostrar la vitalitat de la llengua catalana i fomentar-ne l’ús social. Teniu més informació al blog del Correllengua del Prat de Llobregat.

El Correllengua torna al Prat per quarta vegada
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *