Està inclosa al Cens des de l’any 2013 i n’ha renovat la seva inclusió anualment.

Cens d'entitats de foment de la llengua catalanaAmics d’El Prat està inclosa al Cens d’entitats de foment de la llengua catalana des de l’any 2013, i n’ha renovat la seva inclusió anualment des d’aleshores. El Cens, elaborat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, agrupa fundacions i associacions que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana, dins del seu àmbit d’actuació. Va ser creat l’any 2002, en el primer any s’hi van inscriure 22 entitats i, actualment, en formen part un total de 189 entitats de tots els àmbits.

Amics d’El Prat sempre usa el català en les seves comunicacions i activitats, tal com recullen els nostres estatuts, en fomenta el seu ús lúdic a través de la secció Scrabble Delta Prat (que promou el joc de l’Scrabble en la seva variant catalana al Prat), l’entitat te representació al Consell de Centre del CNL del Prat, col·labora en l’edició i presentació de llibres de temàtica local escrits en llengua catalana…

Amics d’El Prat renova la seva inclusió al Cens d’entitats de foment de la llengua catalana
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.