Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 17/10/2021
10.00 - 14.00

Localització
Granja de la Ricarda

Categories


Cartell Aplec i Plantada 2021El diumenge 17 d’octubre de 2021 se celebrarà la 25a edició de l’Aplec de la Tartana i la 7a Plantada Popular a la Granja de la Ricarda.


Horari de les activitats:

  • De 10 a 14 h: Plantada popular, entre la Granja de la Ricarda i els horts lúdics municipals, amenitzada amb la música dels Ministrers de Gràcia.
  • De 10 a 14 h: Tallers a la Granja de la Ricarda: Taller de danses tradicionals a càrrec de la Colla Dansaire Picacrestes, de fer cistells, de destil·lació d’essències, d’apicultura i de Nendo-Dango. Fes tots els tallers, omple la fitxa i guanya un premi!
  • De 10 a 14 h: Parades d’entitats i d’eines i productes del camp de la Col·lecció etnològica Puig-Casas i de Cal Jaume del Bitxot.
  • A les 11.30 h: Sardanes amb la Cobla Baix Llobregat
  • A les 13.30 h: Fi de festa amb la Colla Trabucaire del Prat

Es compliran les mesures vigents contra la COVID-19: Ús obligatori de mascareta, control d’accessos… Recomanem inscriure’s amb antelació, clicant al botó següent, per agilitzar l’accés al recinte.

Clica aquí per inscriure’t


Servei de bar

Finalment podrem comptar amb servei de bar amb un espai amb taules i cadires per tal de poder prendre-hi alguna beguda.


7a Plantada popular

A les 10 del matí començarà la plantada d’arbustos i plantes autòctones, que tindrà lloc al mateix lloc dels darrers anys (entre la Granja de la Ricarda i els Horts lúdics municipals, al costat de la rotonda de la carretera de la platja).

La plantada estarà amenitzada amb l’acompanyament musical dels Ministrers de Gràcia.


Tallers a la Granja de la Ricarda

  • Taller de danses tradicionals a càrrec de la Colla Dansaire Picacrestes
  • Taller de fer cistells
  • Taller de destil·lació d’essències
  • Taller d’apicultura
  • Taller de Nendo-Dango

Quan facis els tallers, no t’oblidis d’anar omplint la fitxa: podràs guanyar un premi!


Què no podrem fer en aquesta edició?

Malauradament, en aquesta edició, no podrem fer el tradicional dinar de germanor. El dinar sempre ha estat la part central de l’Aplec de la Tartana, que ens permetia allargar la festa també a la tarda. D’aquesta manera, ens veiem obligats a recuperar l’Aplec de la Tartana només en horari matinal.

Així doncs, l’edició d’enguany de l’Aplec i de la Plantada encara no podrà ser com ens agradaria, però creiem que val la pena celebrar-lo per anar tornant gradualment a la normalitat, desitjant que l’any vinent ja podrà tornar a celebrar-se com ho fèiem abans de la pandèmia.


Ajuda’ns a difondre-ho!

Podeu fer servir el hashtag #AplecDeLaTartana a Twitter, Facebook i Instagram, per compartir fotografies, vídeos o comentaris sobre la jornada.


25è Aplec de la Tartana i 7a Plantada popular

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.