Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 17/12/2016
12.00 - 14.00

Localització
Parròquia de Sant Pere i Sant Pau

Categories


El Cor Safari al PratEl dissabte 17 de desembre, a partir de les 12 h. a la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau, podrem gaudir del concert solidari del Cor Safari (d’Uganda) amb l’actuació especial de Sittar Green i la presència de Txarango explicant el projecte del Cor Safari. Pels adults la donació mínima és de 6€, pels infants l’entrada és gratuïta.

El Cor Safari neix en una escola/orfenat d’Entebbe, a Uganda, de 207 nens als quals els agrada cantar, ballar, jugar a futbol, riure! Nens que es diferencien d’altres nens només pel seu context històric i gràfic, diferents només per les circumstàncies.

El caràcter benèfic de la funció suma el segell humà a la vetllada, perquè es busca recaptar fons per millorar les condicions de vida d’aquest orfenat ugandès del qual emana tanta aposta per la vida.

Pots comprar les teves entrades a Amics d’El Prat (C/ del Centre 2), o a Cafeterias-Bar Caldas (C/ Lo Gaiter del Llobregat 74, Av. Verge de Montserrat 57, Av. Verge de Montserrat 11, C/ Lleida 69, C/ Joan Oliver 66 cantonada Pablo Neruda), Lumaca (C/ Ferran Puig 64), Parròquies del Prat de Llobregat (Sant Pere i Sant Pau, La Mercè, Sant Jordi i Sant Cosme i Sant Damià) i Esplai Sant Pere i Sant Pau, Bar Casa Ramón (C/ Riu Llobregat 44), Gats (C/ Riu Llobregat 47) i el mateix dia del concert fins a esgotar-les.

Ajuda’ns a omplir la parròquia de Sant Pere i Sant Pau aquest Nadal amb el Cor Safari!

Teniu més informació i podeu confirmar la vostra assistència a l’esdeveniment del facebook.

Concert solidari del Cor Safari i Sittar Green al Prat de Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.