Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 13/12/2019 - 16/01/2020
Tot el dia

Localització
Amics d'El Prat

Categories


La votació dels Guardons d’Amics d’El Prat 2019 s’obre a l’estand d’Amics d’El Prat al pavelló de la 17a Mostra d’Entitats durant tot el cap de setmana de la 46a Fira Avícola de la Raça Prat, el 13, 14 i 15 de desembre.

En cas de no poder-vos acostar al nostre estand, també podreu venir a votar a la seu d’Amics d’El Prat (carrer del Centre, 2), els dimarts i els dijous (no festius), de 18 a 21 hores, entre el dimarts 17 de desembre i el dijous 16 de gener.

Candidats a Amic o Amiga del Prat 2019:

  • Carlota Dobaño: en reconeixement a la important tasca desenvolupada des de la investigació científica contra la malària.
  • Pau Giralt: en reconeixement a la seva aportació cultural i tasca educativa.
  • Agus Morales: en reconeixement a la seva tasca divulgadora i periodística, reconeguda amb un Premi Ortega y Gasset de periodisme pel seu treball sobre les migracions.

Candidats al Guardó Josep Maria Vilà i Parellada 2019:

  • Esplai Sant Pere i Sant Pau: en motiu del seu 35è aniversari i en reconeixement a la tasca desenvolupada amb els infants i joves.
  • Agrupació Fotogràfica Prat: en reconeixement a la seva tasca de promoció i divulgació de la fotografia en qualsevol de les seves vessants i en motiu del seu 35è aniversari.
  • Coral lo Llobregat de les Flors: en reconeixement a la seva llarga trajectòria i tasca cultural desenvolupada.

Cada any Amics d’El Prat lliura el Guardó Amic d’El Prat, reservat a persones físiques, i el Guardó Josep Maria Vilà i Parellada, per a entitats. Els guanyadors d’aquestes dues categories s’escullen a partir d’una votació oberta als nostres socis, entre els candidats que han estat designats o proposant-ne algun altre.

Votació dels Guardons d’Amics d’El Prat 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.