El passat 11 de juliol els presidents d’Amics d’El Prat i dEl Prat Empresarial, Jordi Codina i Jordi Morera respectivament, van signar un acord de col·laboració.

Jordi Morera i Jordi Codina en la signatura del conveni

Mitjançant aquest conveni, les dues entitats ens comprometem a donar-nos suport mutu en la realització conjunta de programes o activitats de promoció dels nostres objectius comuns, així com en la difusió pels nostres propis mitjans tant de les activitats conjuntes com de les que siguin realitzades per només una de les entitats però que es consideri oportuna la seva difusió. El conveni tindrà una durada de dos anys i serà prorrogable.

Amics d’El Prat i El Prat Empresarial cooperarem en la realització conjunta de programes i activitats específiques de promoció dels nostres objectius comuns, i del seu desenvolupament i divulgació. Es fomentaran fòrums de debat i intercanvi d’assumptes d’interès econòmic, empresarial, social, i cultural en l’àmbit d’actuació del Prat de Llobregat i de la comarca del Baix Llobregat, o de qualsevol altre índole que no vagi en contra dels Estatuts d’ambdues associacions ni de l’esperit del conveni i es permetrà la participació als socis d’ambdues entitats, de forma indistinta, en les activitats que aquestes organitzin de forma conjunta, amb els mateixos avantatges i beneficis amb que ho fan a l’associació a la que pertanyen.

Les entitats han de designar una persona que realitzarà les tasques d’interlocució i coordinació entre Amics d’El Prat i El Prat Empresarial, així com el seguiment de tots els acords adoptats.

Amics d’El Prat és l’associació degana del municipi amb més de 55 anys d’història i la seva activitat se centra en la recerca i promoció dels valors i trets culturals, artístics, socials, paisatgístics i mediambientals que configuren la identitat del Prat de Llobregat, constituint alhora una manifestació de les seves arrels i elements d’integració i dinamització sociocultural, quedant-ne exclòs tot ànim de lucre.

El Prat Empresarial, per la seva banda, és una molt recent associació empresarial que manifesta la seva voluntat de representar, des de la seva independència, el món empresarial del Prat de Llobregat fomentant i posant en valor la figura de l’empresari i l’emprenedor, així com col·laborar en la potenciació i valorització del Prat com a àrea estratègica d’interès econòmic, industrial i social.

Amb aquesta col·laboració i amb l’aportació del millor dels seus respectius valors que combinen sàviament experiència i joventut, ambdues entitats estan convençudes que podran generar un gran nombre de sinèrgies que, sens cap mena de dubte, redundaran en una fructífera tasca en l’esdevenir dels propers anys.

Conveni d’Amics d’El Prat amb El Prat Empresarial
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *