• Al nostre estand es podrà votar per l’Amic d’El Prat i l’entitat mereixedora del guardó Josep Maria Vilà i Parellada d’aquest 2012.

A les portes de les Festes de Nadal, ens preparem per a celebrar els dies 14, 15 i 16 de desembre la 39a Fira Avícola de la Raça Prat i la 10a Mostra d’Entitats on, un any més, Amics d’El Prat hi serà present. Al nostre estand els socis d’Amics d’El Prat podran votar per escollir l’Amic d’El Prat i l’entitat mereixedora del guardó Josep Maria Vilà i Parellada per aquest any 2012 d’entre els candidats que presentem o proposant-ne algun altre.

Persones candidates al Premi Amic d’El Prat 2012

  • Marga Solé, en reconeixement a la seva dilatada trajectòria professional en el periodisme.
  • Joan Busquets Grau, en reconeixement a la seva destacada trajectòria professional en arquitectura i urbanisme.
  • Fran Martín, en reconeixement a la seva trajectòria esportiva en taekwondo i els èxits aconseguits en els darrers JJOO de Londres com a Seleccionador.

Entitats candidates al Guardó Josep Maria Vilà 2012

  • El Prat Ràdio, amb motiu de la celebració del seu 10è aniversari.
  • Associació Esportiva Prat, en reconeixement a la seva trajectòria ascendent i els èxits futbolístics aconseguits.
  • Associació del Modelisme Ferroviari del Prat, en reconeixement a les seves destacades activitats en el modelisme ferroviari relacionat amb la història del Prat.

Ballades de Sardanes

Amics de la Sardana farà una ballada de Sardanes d’exhibició el dissabte 15 a les 19 h. a la Sala d’Actes, i una altra ballada el diumenge 16 a les 12.30 h. amb la Cobla Baix Llobregat al recinte firal de Cal Gana.

Amics d’El Prat serà a la 39a Fira Avícola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *