Fran Martín ha estat escollit Amic d’El Prat 2012 i l’AE Prat ha estat l’entitat mereixedora del Guardó Josep Ma. Vilà i Parellada.

Una vegada realitzat el recompte de vots emesos pels socis i sòcies d’Amics d’El Prat en el decurs de la Fira Avícola i Mostra d’Entitats celebrades el proppassat mes de desembre, ha resultat escollit Amic d’El Prat 2012 Fran Martín, en reconeixement a la seva trajectòria esportiva en taekwondo i els èxits aconseguits en els Jocs Olímpics del 2012 a Londres com a seleccionador en aquesta disciplina esportiva.

Entre les entitats proposades al Guardó Josep Ma Vilà i Parellada, creat per Amics d’El Prat en homenatge a qui va ser el President fundador de l’entitat, ha resultat escollida l’Associació Esportiva Prat, en reconeixement a la seva trajectòria i els èxits futbolístics aconseguits durant l’any 2012.

Els guardons seran lliurats, com ja és tradició, en el sopar que cada any organitza Amics d’El Prat el mes de setembre coincidint amb l’inici de la Festa Major.

Fotografies extretes del web de l’AE Prat i del CD Fran Martín.

Fran Martín i l’AE Prat guanyadors dels guardons d’Amics d’El Prat de l’any 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *