• El pratenc Pere Rodríguez i Darnés va ser president d’Amics d’El Prat durant els anys 1961 i 1962.

Pere RodríguezPere Rodríguez i Darnés, president d’Amics d’El Prat durant els anys 1961 i 1962, ha estat guardonat amb el premi al “Professional de l’Any” pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

A més de la seva tasca professional, Pere Rodríguez ha dirigit la Revista Mantenimiento durant més de catorze anys, ha estat un dels impulsors de l’Associació Espanyola de Manteniment i avui és membre del seu Comitè Executiu i Consell Consultiu.

Per altra banda, aquest any 2014 ha estat declarat Any del Manteniment pel Col·legi d’Enginyers i està sent coordinat per Pere Rodríguez.

El Col·legi d’Enginyers de Barcelona premia Pere Rodríguez com a Professional de l’any

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *