• Aquesta presentació ve a completar i millorar la presentació que va fer al XIII Curs d’Història del 2011.

Arran del recent reconeixement de l’Institut Geològic de Catalunya de les teories de Joan Lluís Ferret sobre la formació del Delta del Llobregat i la presentació que va fer-ne a la VI Trobada d’Estudiosos i Centres d’Estudis d’Eramprunyà, Ferret n’ha fet una nova presentació, que ve a completar i millorar la presentació que va fer al XIII Curs d’Història d’Amics d’El Prat el maig del 2011.

Joan Lluís Ferret ens ha fet arribar aquesta actualització de la seva presentació que podeu veure tot seguit:

Nova presentació sobre “La formació del Delta del Llobregat” de Joan Lluís Ferret i Pujol

Un pensament en “Nova presentació sobre “La formació del Delta del Llobregat” de Joan Lluís Ferret i Pujol

  • 13 febrer 2014 a les 8:16
    Enllaç permanent

    Felicitats. Tot això es consecuencia dels estudis sobre la llera del riu i sobre tot la constancia de Joan Lluis Ferret sobre la histporia de la seva ciutat que es El Prat. Els ciutadans estem mol agraïts.

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.