El passat dijous 19 de maig va tenir lloc la quarta sessió del XIII Curs d’Història, en la que en Joan Puigmalet ens va explicar l’orígen i significat d’algunes dites pròpies del Prat de Llobregat. Aquesta presentació forma part de l’estudi que està duent a terme per la Beca Jaume Codina que li va atorgar l’ajuntament el 2010. Per a més informació podeu accedir al blog on està publicant totes les dites.

A continuació disposeu de la presentació que es va projectar, les fotografies, i el resum que es va lliurar als assistents.

[kml_flashembed movie=”http://static.slidesharecdn.com/swf/ssplayer2.swf?doc=10ditespratenques-110524143533-phpapp01&stripped_title=xiii-curs-dhistria-10-dites-pratenques-una-mostra-del-patrimoni-lingstic-local-a-crrec-de-joan-puigmalet&userName=amicsdelprat” width=”480″ height=”397″ wmode=”white” /]

Per veure les fotografies de l’acte podeu fer-ho aquí.

Per llegir el resum que es va repartir als assistents podeu baixar-lo aquí en format PDF.

Us recordem que aquest dijous 26 de maig a les 19.00 h, a l’Hotel d’Entitats del Prat es farà la darrera sessió del curs: “Història del Bàsquet pratenc – 1ª etapa. Des dels orígens (1932) fins a l’any 1962″ a càrrec de Jaume Nadal Pellisa.

XIII Curs d’Història: “10 dites pratenques: una mostra del patrimoni lingüístic local” a càrrec de Joan Puigmalet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *