• Des d’Amics d’El Prat emetem un comunicat aclarint els motius que ens van dur a suspendre l’Aplec de la Tartana.

Comunicat d’Amics d’El Prat en relació a la suspensió del XVIIè Aplec de la Tartana del dia 21 d’octubre de 2012

Benvolguts socis i simpatitzants,

Com tots bé sabeu, l’edició XVII de l’Aplec de la Tartana que s’havia de celebrar el passat diumenge 21 d’octubre, es va suspendre per motius meteorològics. La suspensió d’un acte d’aquestes característiques és una decisió complexa i dolorosa doncs sabem del cert la il·lusió que fa a la gent aquesta trobada i la feinada que hi ha en la seva preparació.

La suspensió de l’acte, es va decidir a primera hora del mateix diumenge 21 d’octubre, després de caure una no gens menyspreable quantitat de precipitació en el nostre municipi. Aquest fet, sumat a les pluges caigudes amb anterioritat va suposar que l’exterior de la Granja La Ricarda, espai on estava previst desenvolupar la majoria de les activitats de l’Aplec –ballada de sardanes, actuacions dels grups de cultura popular i tradicional, actuació de les colles geganteres, dinar de germanor i cantada d’havaneres – resultés del tot impracticable, amb una important acumulació d’aigua i fang.

Prendre la decisió de suspendre el XVII Aplec de la Tartana, us podem ben assegurar que no va ser una decisió fàcil, i menys desprès de tenir-ho tot a punt per a la seva celebració, però estem convençuts que va ser, donades les circumstàncies, el millor que es podia fer en aquell moment.

La realització i organització d’un acte d’aquestes característiques i envergadura ens suposa un gran esforç, i no només a nivell econòmic; s’impliquen altres entitats i col·lectius, circumstància aquesta que no fa possible trobar-li nova cabuda a les diferents agendes d’activitats. És per aquest motiu que no ens és possible tornar a convocar l’Aplec de la Tartana enguany.

Volem agrair les mostres de comprensió i col·laboració rebudes des de l’Ajuntament del Prat, les diferents entitats i persones col·laboradores i participants; així mateix, lamentem profundament aquells perjudicis que la nostra decisió hagin pogut ocasionar i recordem, a tots aquells que ja havíeu adquirit el tiquet pel dinar, que us serà retornat el seu import prèvia presentació del mateix. Els reembossaments es faran a la seu d’Amics d’El Prat (Arús, 6) de dilluns a divendres de 17 h. a 20 h.

La Junta Directiva

Comunicat en relació a la suspensió del XVIIè Aplec de la Tartana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *