• Coneixes alguna persona o entitat que hagi destacat aquest any?
  • Ajuda’ns a fer la llista de candidats als premis d’Amics d’El Prat!

Des del 1979 Amics d’El Prat lliura el Guardó Amic d’El Prat anualment a alguna persona física o jurídica per votació dels nostres socis, a partir d’una llista oberta de candidats proposada per la junta directiva de l’entitat.

Des de l’any passat tenim dos premis independents: un per a persones físiques, el Guardó Amic d’El Prat, i l’altre per a persones jurídiques, el Guardó Josep Maria Vilà i Parellada. A més, també des de l’any passat, la llista de candidats s’escull mitjançant un procés participatiu.

Si voleu proposar-nos candidats, feu-nos arribar el nom i cognoms de la persona, o el nom de l’entitat, i els motius pels que creieu que mereix un reconeixement a través de les següents formes, fins el dimecres 28 de novembre:

  • Als comentaris d’aquest article.
  • Als nostres perfils de twitter i facebook.
  • Per correu electrònic a amics@amicsdelprat.cat
  • Al nostre local del Passatge de l’Arús núm. 6 o al telèfon 93 379 42 95, de dilluns a divendres de 5 a 9 del vespre.

Podeu consultar les llistes de persones i entitats premiades a les pàgines del Guardó Amic d’El Prat i del Guardó Josep Maria Vilà i Parellada.

Obrim la llista de candidats als premis d’Amics d’El Prat 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *