L’acte tindrà lloc el proper dijous 14 de febrer del 2013 a les 19.30 h. a l’Hotel d’Entitats del Prat – Centre.

El proper dijous 14 de febrer a les 19.30 h. a l’Hotel d’Entitats del Prat – Centre se celebrarà la presentació del llibre “El moviment sardanista al Prat (1906-1936)” de Josep Ferret i Pujol.

La finalitat prioritària d’aquesta monografia històrica de Josep Ferret és la de rememorar l’activitat sardanista al Prat de Llobregat al llarg del període 1906 – 1936. Descobreix que, tot i que la primera ballada de sardanes va tenir lloc per la Festa Major del Prat de 1906, l’esclat del moviment sardanístic es va produir a partir de l’any 1919. El lloc més popular on es celebraven les ballades era la Plaça de la Vila, punt preferit pels entusiastes, que despertava, alhora, l’interès del públic que habitualment s’hi aplegava, però també hi va haver sardanes, entre altres llocs, al patí del Centre Artesà i al de la parròquia de Sant Pere i Sant Pau.

El llibre té entre altres virtuts, la de reunir una bona col·lecció de fotografies, cartells i documents que reflecteixen amb fidelitat la relació d’actes programats pel sardanisme, així com una valoració de les figures locals, tots ells valors ferms de l’activisme sardanista.

L’acte està organitzat per Amics de la Sardana amb la col·laboració d’Amics d’El Prat i de Rúbrica Editorial.

Presentació del llibre: El moviment sardanista al Prat (1906-1936), de Josep Ferret i Pujol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *