El premi, instaurat per l’Ajuntament, posa de relleu l’activitat agrícola i tot el que l’envolta com un valor del municipi i del territori que s’ha de preservar i impulsar.

El passat 26 de novembre va tenir lloc la reunió del jurat per a la concessió del Premi Josep Oliva. El jurat estava format pels tinents d’alcalde d’Urbanisme i de Promoció Econòmica i Turisme, Sergi Alegre i José García respectivament, i per representants de la Universitat Politècnica, d’Unió de Pagesos i del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Com a secretari hi havia Joan Rodríguez, director de Promoció Econòmica.

En aquesta reunió l’Ajuntament del Prat va fer palès que l’objectiu d’aquesta iniciativa és instaurar un premi en el marc de la Fira Avícola de la Raça Prat per posar de relleu l’activitat agrícola i tot el que l’envolta com un valor del municipi i del territori que s’ha de preservar i impulsar. S’ha escollit el nom de Josep Oliva per haver estat una persona molt reconeguda a la ciutat, amb una llarga trajectòria en entitats relacionades amb la pagesia i la cultura pagesa, impulsor d’activitats relacionades amb aquest àmbit, com la dels Tres Tombs.

La candidatura guanyadora va ser la d’Amics del Cavall, secció d’Amics d’El Prat. L’Ajuntament va fer la demanda als membres del jurat, que per a la propera edició es facin propostes de les entitats per tal de fer un procés obert i participatiu. En el marc de la preparació de la Fira Avícola s’enviaran les bases i es podran fer propostes al respecte.

Amics del Cavall guanya el primer Premi Josep Oliva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.