Aquest acte el convoca Òmnium Cultural del Baix Llobregat en col·laboració amb Amics d’El Prat.

El proper dijous 25 d’abril, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació d’Òmnium Cultural a l’Hotel d’Entitats del Prat (al carrer de lo Gaiter del Llobregat, 31).

L’acte està convocat per Òmnium Cultural del Baix Llobregat en col·laboració amb Amics d’El Prat, com a entitat sòcia d’Òmnium, amb el propòsit d’informar de manera particular els socis i sòcies del Prat de Llobregat sobre les activitats que està desenvolupant i desenvoluparà Òmnium Cultural a cada municipi de la nostra comarca.

Activitats que, com segur sospitareu, estan relacionades amb el moment històric que està vivint el nostre país i dins del qual Òmnium Cultural vol aportar el seu esforç per tal d’aconseguir una Catalunya més sobirana i per la qual cosa vol comptar amb la participació i l’empenta que li donen els seus socis i sòcies que té repartits pel país.

Òmnium ens vol informar d’aquestes activitats, i també vol conèixer la nostra opinió, comptar amb la nostra participació i si cal amb la nostra força.

Presentació d’Òmnium Cultural al Prat de Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.