Durant un mes ha estat a Frederic Soler i durant el dia de Sant Jordi va aparèixer a Ferran Puig.

L’exposició sobre l’origen del Centre Artesà, impulsada per la Comissió del Patrimoni d’Amics d’El Prat, després d’estar sis mesos oberta al públic al nostre local social, on hem pogut constatar la bona acollida que ha tingut entre els ciutadans del Prat, comença una nova fase itinerant.

Així doncs, del 14 de març al 13 d’abril ha estat exposada als diferents aparadors de les botigues del carrer de Frederic Soler, gràcies a la col·laboració de l’Associació de Veïns i Comerciants del carrer, i durant la diada de Sant Jordi va ser instal·lada en un local del carrer Ferran Puig, per on van passar nombroses persones que passejaven pel Prat gaudint del dia del llibre i la rosa.

Aquest mes de maig, l’exposició tornarà a estar al local d’Amics d’El Prat, aprofitant la celebració del XVè Curs d’Història, i a partir del mes de juny començarà, de nou, a girar per la nostra ciutat.

Si voleu acollir l’exposició poseu-vos en contacte amb Amics d’El Prat per consultar-ne la disponibilitat.

Vegeu algunes fotografies:

L’exposició “L’Artesà no és només un bar” comença la seva fase itinerant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *