L’acte va estar centrat en el dret a decidir i s’hi va presentar el web ElClauer.cat.

El passat dijous 25 d’abril a l’Hotel d’Entitats del Prat, va tenir lloc una reunió organitzada per Òmnium Cultural del Baix Llobregat, amb la col·laboració d’Amics d’El Prat.

L’acte, de caràcter intern, va reunir una cinquantena de persones, majoritàriament sòcies d’Amics d’El Prat i d’Òmnium de la nostra ciutat, i va estar centrat en el projecte “taca d’oli”, que pretén influir en la societat en relació a l’exercici del dret a decidir, i en la consecució d’un estat propi per a Catalunya. La del Prat, va ser la primera reunió d’aquestes característiques arreu de la nostra comarca.

També s’hi va presentar el web ElClauer.cat, promogut per 14 entitats entre les quals hi ha Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, el Cercle Català de Negocis, el Col·lectiu Emma, o la Plataforma per la Llengua. ElClauer.cat vol ser una eina que respongui totes les preguntes al debat que s’ha generat al nostre país sobre la possibilitat d’un Estat propi per a Catalunya.

Vegeu el reportatge d’elPrat.tv:

[kml_flashembed movie=”http://www.elprat.tv/embed.swf?video_id=3244″ width=”480″ height=”270″ wmode=”transparent” /]

Vegeu algunes fotografies:

Òmnium del Baix Llobregat comença a estendre la “taca d’oli” pel Prat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.