L’edició del 2013 serà el divendres 28 i el dissabte 29 de juny.

Un grup de persones i entitats s’han organitzat per tornar a portar el Correllengua al Prat de Llobregat els propers 28 i 29 de juny. Una iniciativa que treballa per la promoció de la llengua i la cultura catalanes des d’una òptica lúdica i festiva per diferents viles i barris d’arreu dels Països Catalans.

El divendres 28 a les set del vespre, al Cèntric, tindrà lloc la xerrada: “Viure el català: situació de la llengua i iniciatives de resistència” a càrrec de la filòloga Maria Plana, i del sociolingüista Òscar-Adrià Ibàñez.

El dissabte 29 al matí hi haurà la part més festiva del Correllengua, començant amb la cercavila, que tindrà la concentració de totes les entitats grups i persones participants a les 10.30 h a l’Escultura de l’11 de setembre (al costat del Cèntric). A les 10.45 h serà l’inici de la cercavila en direcció al Parc del Fondo d’en Peixo. On a les 11.30 h tindran lloc les actuacions dels grups participants, la lectura del manifest del Correllengua 2013, activitats infantils, exposicions, jocs, Scrabble, concert-vermut…

Vídeo promocional del Correllengua 2013 al Prat:

Per a més informació, consulteu el blog del Correllengua del Prat.

El Correllengua torna al Prat!
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *