L’ANC del Prat organitza autocars per anar a la cadena humana convocada pel proper 11 de setembre.

El proper 11 de setembre l’Assemblea Nacional Catalana ha convocat la Via Catalana, una cadena humana que recorrerà tot el país per reivindicar la independència de Catalunya.

Per qüestions organitzatives és necessari inscriure’s a l’acte, a més és important destacar que el recorregut no passarà pel Prat i, per tant, tot aquell que vulgui assistir-hi haurà de desplaçar-se.

Per això l’Assemblea Territorial del Prat organitza autocars per assistir tots plegats a un mateix tram de la cadena humana (encara no se sap quin).

Per apuntar-vos al grup que hi assistirà en autocar, heu d’enviar un correu electrònic a elprat@assemblea.cat indicant el nom dels assistents. Les inscripcions pel grup del Prat es tancaran el proper 26 de juliol.

D’altra banda, si us hi voleu inscriure per lliure, heu de fer-ho a través del web de la Via Catalana, i us assignaran un tram del recorregut.

Recordeu que només podeu fer una de les dues inscripcions. Si ja us hi heu apuntat per lliure i voleu anar amb el grup del Prat heu de donar-vos de baixa al web de l’assemblea i fer la inscripció enviant un correu electrònic a l’ANC del Prat.

Inscripcions a la Via Catalana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *